Nederlandse Grammatica

Nederlandse Grammatica hulpboek om Nederlands te leren, uitgelegd in de Thaise taal

De inhoud van het boek volgt de studiewijzer NT2. De beschreven grammatica start bij het begin en gaat tot minimaal niveau 4. Je kunt dit hulpboek verder blijven gebruiken wanneer je een cursus Nederlands gaat volgen. Met dit boekje kun je je kennis van Nederlandse grammatica blijven herhalen en verbeteren.

Update: Maart 2019
Voorheen werd het boek geleverd met CD-rom (voor Windows PC) met audio fragmenten om de juiste Nederlandse uitspraak te kunnen beluisteren. Echter door verhoogde beveiliging op moderne PC's werkt de CD-rom niet meer optimaal, en wordt dus niet meer meegeleverd. Daarom wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe website die ook voor tablet en mobiel geschikt is. Op deze website zullen de audio fragmenten te beluisteren zijn. Daarnaast willen we de nieuwe website in de toekomst ook gebruiken voor allerlei nieuwe toepassingen die het leren van de Nederlandse taal zullen vergemakkelijken. De verwachting is dat de nieuwe website medio April 2019 gereed is.

Alle voorbeelden die in het boek staan kun je in het dagelijkse leven gebruiken. Alle woorden uit de voorbeelden staan achterin het boek in een woordenlijst met daarbij de betekenis.

De grammatica wordt in de thaise taal uitgelegd, zodat het gemakkelijk is om te begrijpen.

 

Bestel dit boek in onze webshop

4Thai Dienstverlening is gevestigd in Amsterdam, Nederland