Hallo Nederland

Voorbereiding voor het vernieuwde MVV visum examen vanaf april 2011.

Vanaf 1 april 2011 wordt het onderdeel GBL toegevoegd aan het examen.

 

Inhoud voorbeeld

 

De inhoud van het boek bestaat uit vier onderdelen:

 

Kennis van de Nederlandse Samenleving (KNS)
- Honderd vragen over Nederland

Toets Gesproken Nederlands (TGN)
- zinnen nazeggen
- korte vragen beantwoorden
- tegenstellingen geven
- zinnen nazeggen
- een verhaaltje navertellen

Geletterdheid en Begrijpend Lezen (GBL)
- u leest woorden voor
- u leest zinnen voor
- u leest kleine stukjes tekst voor 
- u kiest een woord om een zin aan te vullen 
- u geeft antwoord op een vraag over een stukje tekst

Bonus Oefentoetsen onderdeel (TGN)

MVV Examenvoorbeelden

 

Het examen voor het MVV visum is opgebouwd uit de bovengenoemde drie onderdelen. Het boek Hallo Nederland bevat alle onderdelen van het examen.

 

Het onderdeel "kennis van de nederlandse samenleving" zijn honderd vragen die in het Nederlands gevraagd kunnen worden, voorzien van de correcte antwoorden in het Nederlands. Sommige vragen zijn voorzien van plaatjes zoals ze ook getoond worden tijdens het examen. Alle vragen en antwoorden zijn naar het thais vertaald om zo de vraag beter te kunnen begrijpen. Om de uitspraak te oefenen kunt u luisteren naar de CD-rom die bij het boek geleverd wordt.

 

Het onderdeel "Toets Gesproken Nederlands" bevat de basiskennis van de Nederlandse taal die nodig is voor het examen. Tijdens het examen gaat het om twee aspecten van de taal: luisteren en spreken. Iedere deelnemer moet daarom deze twee onderdelen goed oefenen. Lezen en schrijven zijn hier nog niet belangrijk. Bonus Oefentoetsen: Verzameling van heel veel oefentoetsen die gemaakt zijn ter voorbereiding op het mvv examen (basisexamen inburgering en inburgeringsexamen onderdeel TGN)

 

Het onderdeel "Geletterdheid en Begrijpend Lezen" bevat de basiskennis van de Nederlandse taal die nodig is voor het examen. Bij dit onderdeel moet u woorden, zinnen en kleine stukjes tekst voorlezen. Het lezen van een stukje tekst is van een soort handgeschreven tekst. U kiest een woord om een zin aan te vullen en u leest een stukje tekst waarna u antwoord geeft op een vraag over de tekst die u net gelezen heeft.

 

Ons boek wordt geleverd met een CD-Rom, hiermee kunt u de juiste uitspraak horen en zelf oefenen.

Bestel dit boek in onze webshop

4Thai Dienstverlening is gevestigd in Amsterdam, Nederland